Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Coolmat #14757 üzenetére

    valamiért - lásd majd alább - akkor is jobb volt a mind a két oldalon 3 antenna variáció, ha mind a két oldali eszköz fix helyen volt, és még inkább kimutatható a különbség, ha nem ideális körülmények között épült fel a kapcsolat; nincs direkt rálátása egymásra a két eszköznek, több fal, nagyobb távolság...stb!
    nálam a router ugyan fix helyen van, de bármilyen meglepő is, a notikat azért hurcolászom a lakásban, és ekkor is jobb a 3 antennás router, nem érzem/látom annyira a különbséget - főként szélsőséges helyzetekben -, mint a 2 antennás esetében! mindez a te elméletedben azért is furcsa, mert ugye a tl-wr841nd 2 * 5 dbi antenna, a tl-wr941nd pedig 3 * 3 dbi
    meg az a fránya gyártó a tl-wr941nd esetében azt írta, hogy; 3t3r 3 * 3 mimo, a tl-wr841nd specifikációjában pedig; 2t2r 2 * 2 mimo!
    nekem a router esetén a wifi mód bgn mixed, és a channel widht auto, mivel több típusú wifi kliens is lóg rajta néha egyszerre, ellenben a csatorna némely wifi ellenoldal esetén nagyon nem mindegy - bár inkább a g szabványosnál mutatkozik jelentős különbség a tényleges átviteli sebességben!
    a 4965 agn valóban nehézkes olyan szempontból, hogy biznyos router, firmware és illesztő párosítással nem egyszerű 130 fölé vinni az elméleti maximális sebességet - főként mixed módban makacs -, de amennyiben sikerül a max 130-as tartományból kiszakítani, a következő tartományban - ideális környezetben - már 144-es elméleti maximális sebességgel is 50 megabit/sec fölé megy a valós átviteli sebesség!
    egy 2009-es msi/wifi illesztővel;
    w

Új hozzászólás Aktív témák