Új hozzászólás Aktív témák

  • bukica2

    csendes tag

    válasz felon #6502 üzenetére

    Szia!
    Nekem egy LG HX300G LEDes projektorom van közel 2 éve. Kimondottan azért vettem, hogy a TV-t kiváltsam a (méret miatt). Nálam DIGI kábel van, és van a digitális adáshoz egy boxuk. Ezen kb. 10 adás fullHD-ben jön, a többi pedig SD-ben.
    Véleményem szerint a digitális adások nagyon szépek a projin. A színvilága nekem nagyon bejön. Ezt nem csak Én mondom, hanem sok haverom is aki már látta. Illetve, ha a média lejátszóról FHD filmeket játszok le azoknak a képe is szép. Persze a sötét jeleneteknél vannak problémák a fényerő miatt. Az is tény, hogy tejesen világos helységben nem látszik a képe a fényerő miatt. Viszont már egy félhomályos szobában is nézhető a képe. A TV-t meg a mozit általában este nézzük, ekkor meg sötét van. A projim 3,5 m-re van egy fehér farost lemez vászontól., 1,9 m széles képet vetítek vele. Ja , és ECO módban használom. A fényereje így is tökéletes már félhomályos szobában is (nekem). A PA70G-nek több mint kétszeres a fényereje az enyémhez képest, tehát szerintem jó választás.
    Én csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek megfelelően sötétíthető helyisége van hozzá, és napi több órát használja. Egyébként az AV fórumán ez a típus már ki lett tárgyalva (régebben), és vannak képek is feltéve egy fórumtárstól.

    Üdv,
    bukica

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák