Új hozzászólás Aktív témák

  • Logitech

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nagyon sokat olvasgattam már a fórumot, régóta érdekelt a projektor téma, és nemrég CyDoN-nak köszönhetően én is tulaj lettem.
    Először black friday alkalmával akartam venni valami vetítőt, de nem volt akkora leárazás mint gondoltam. Következő lépés az volt, hogy minél olcsóbban veszek egy 720p-s gépet 100" körüli vászonnal. CyDoN-nál meg is néztem milyen a képe, tetszett, filmre teljesen jó volt. Mivel volt nála full hd-s is, megkértem hogy mutassa meg azt is. Laptop volt rákötve, windowsban látványos volt a különbség, és jobb minőségű filmnél is látszott az 1080p előnye, úgyhogy kis gondolkozás után megegyeztünk a Benq W1300-as gépben.
    Itthon /egyelőre falra vetítve/ próbálgattam mekkora képet is akarok nézni, a 100" kicsinek tűnik nagyon, a 110-kényelmesen nézhető, de nem érzem azt hogy elég lenne, és számomra a 125", ami mozi élmény, mindent beterít a kép :) csak ez meg soknak tűnik, ha figyelembe vesszük, hogy egy picivel több mint 3m-ről nézem csak, egyik ajánlás se ezt a távot mondja ideálisnak.
    Pont ezért húzódik is a vászon vásárlás, mert nem tudok dönteni, azt se akarom hogy megbánjam, hogy túl kicsi lett, de azt se hogy idővel kiderüljön, hogy túlzásokba estem a képmérettel kapcsolatban. Pár filmet már megnéztem 125-ös méretben, nem volt vele semmi problémám, hogy kényelmetlen lenne, vagy valami, de eddig akik átjöttek ők soknak találták, és max 3 ember tud leülni kényelmesen nézni.
    Azon gondolkoztam még, hogy megveszem a nagy vásznat, és amikor többen nézzük akkor kisebb képet vetítek rá, ez mennyire lehet zavaró?
    Remélem nem fárasztottam le senkit a sztorimmal :D

Új hozzászólás Aktív témák