Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz Dluinet #45384 üzenetére

    Dluinet, csicso82

    Köszi! Közben készítettem botolható pendriveot és magától el is indult, még sosem használtam ezt a progit. Adott egy gép, aminél hol ilyen, hol olyan hibákkal indult, vagy nem indult a win. Gondoltam dobok rá egy másikat, most nyolcast, fel is ment faszán, erre este mikor indítom, már nem indult el, valamilyen sys hibát írt. Aztán többszöri próbálkozásra elindult. Épp a hetes futott, mikor írtad, hogy azzal kezdjek:

    Azóta a nyolcas fut és még nem talált hibát. Ezt így meddig hagyjam futni, hogy a memória hiba biztosan kizárható legyen?

    Amúgy gyanakszom a vinyóra is. Egy 160gb-os wd lemezzel lett nyolc éve összerakva és a win7 alól tettem fel hdseninelt, az írt 99%-os kondíciót és azt hiszem egy áthelyezett szektort. Namost érdekes módon a win8 alól feltett hdsentinel már 100/100-nak írja. Viszont van a smartban 26 ezer feletti raw read error rate, ami szerintem nagyon sok. Az én vinyóimnál az egyiknél van három, a többinél nulla. Vinyótesztre a wdc diagnosticját próbáljam meg esetleg? A hdsentinel olvasásos tesztje nem talált semmit.

    Köszi szépen! ;)

Új hozzászólás Aktív témák