Új hozzászólás Aktív témák

  • VirsLee

    Topikgazda

    válasz wooqt #90599 üzenetére

    Pont ez különböztetné meg a szakmai fórumot a több millió lapos föld hívőtől, a még több oltásellenes embertől, attól a több 10 millió embertől aki homeopátiás szereket vásárol, hogy szakmailag alátámasztható vélemény alapján ajánlunk termékeket.
    Szóval nem elég annyi, hogy kismillió játékos esküszik rá, hisz az emberek - mint láthatod - sok olyan dologra esküsznek, ami erősen megmosolyogtató. Értsd: tudományosan bizonyítottan hülyeség.
    Ezért mi nem lehülyéztük őket, hanem feltettük a kérdést, hogy tényleg annyira fontos egy átlag felhasználónak, hogy 9,72ms-mal hamarabb jelenik meg valami a monitoron? A 200ms-os reakcióidő kimondottan jónak számít. De az átlag ennél magasabb. A 200-at inkább a gyorsabb fiatalok hozzák. Így neked is felteszem a kérdést, tényleg hatalmas előnye van annak, hogy egy frame 9,72ms-mal hamarabb jelenik meg a monitoron a perifériák input lagjét és az emberi reakciót is figyelembe véve?
    Próbáld meg kérlek nem hit kérdésként kezelni. Ne ajánljunk valakinek alkatrészeket 144Hz-hez vagy 240Hz-hez, ha mellette van egy átlagos 400-500 ms-os reakcióideje.

Új hozzászólás Aktív témák