Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz VirsLee #89944 üzenetére

    Brekk-el pár napja beszéltem az Oázis Computer-től, ezt a monitort fogom venni. [link] Szóval ez már 165Hz-es, kell azért a proci.
    Tényleg nem szerettem volna hogy ez legyen, és köszönöm a linkeket, képeket meg a sok infót amit adtatok, és tűnhetek bármennyire fanatikusnak, nem szeretnék engedni abból hogy mit vegyek. Döntésképtelen voltam a 9. gen illetve 10. gen miatt, ezért kértem több helyen is segítséget akár alaplappal kapcsolatban, akár procival kapcsolatban.
    Tudom hogy az ár érték arány a Ryzen felé billenti a mérleg nyelvét, de játékoknál szeretnék minél több FPS-t kisajtolni a gépből.
    Nvidia GPU-ról ugyanúgy nem váltanék AMD-re, mint ahogy Intel-ről AMD-re sem. Gondolom ha most videokártyával kapcsolatban kérnék segítséget másik topicban, akkor lehet ugyanez lenne hogy hasonló teljesítményt AMD fronton olcsóbban megkapok.
    Sok segítséget kapok meg kaptam is idáig a fórumban amiért hálás vagyok, de ahogy xy nem venne Intelt mert AMD prociért van oda, úgy engem vagy bárki mást is meg lehet érteni amiért fordítva gondolja!
    Az meg hogy 40-50k-val többe kerül nem érdekel, nem évente veszek procit, a mostani is több mint 4 éves, és a következőt is tervezem legalább 2-3 évig megtartani.
    Ahogy említettem nagyon meg vagyok elégedve az Intel procival, ezért nem akarok váltani. Régóta csak Intelt használok, lekopogom soha nem volt semmi gondom ezen a téren. Így nem gondolom hogy megérné platformot cserélnem.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák