Új hozzászólás Aktív témák

  • ladisz2

    tag

    válasz jaja1981 #13464 üzenetére

    Sajnos most nem otthon vagyok (munkahelyen) és nem tudom megnézni a http://prohardver.hu/tema/azonnali_alaplapos_kerdesek_oraja/friss.html témában is leírt probléma miatt:
    Tegnap lekapcsoltam a gépem hátul. Majd levettem az oldallapot és kivettem a memóriakártyát, (hogy megnézzem hány MHz-s) majd visszatettem bekapcsoltam hátul és mikor újra bekapcsoltam nem töltődött be csak az a kép mikor leellenőrzi milyen memória… van a gépben majd bejön az alaplap képe ami máskor csak épp bevillan (ASUS K8N) és nem megy tovább. Szétszedtem újra tisztogattam, de semmi változás. (Biosba be tudok lépni, (még az elején) de nem értek hozzá)
    Mi lehet a probléma?

    De azt tudom hogy a proci felmegy 100-ra amikor belassul.
    A válaszaitokból eddig azt szűrtem le kicsit tuningolom a procit akkor már biztos lesz értelme venni modjuk egy ATI1650pro-t ha, előtte és utánna is megnézem a memória mennyire van fent, ha fent van lecserélem az 512-est 1GB-ra ha nincs fent akkor elég ami van. A VGA az ATI driverrel van felrakva nemrég kapott frissítést is (+azóta van Catalyst driver) de úgy emlékszem abból nem a legújabb frissítés van fenn mert attól vmiért. lassabb lett a Need for Speed.
    A rajzprogik memóriazabálásához annyit tudok hozzászólni, hogy a munkahelyemen lévó elég tré gép +1 GB memóriától nagyon látványosat javult.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák