Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    Sziasztok!

    Egy komolyabb, irodai jellegű multifunkciós nyomtatót szeretnék venni otthonra. Olyan kellene, ami alkalmi fotónyomtatásra is normálisan használható. Első körben lézerben gondolkodtam (még ha fotóra nem is a legjobb), de a toner árak eltántorítottak. Ezt a modellt néztem ki, viszont 80-90 ezer forint a 4 toner hozzá. Őszintén bevallom, hogy a nyomtató nálam HP-t jelent, de ha van más márkából megfelelőbb, akkor meg lehet győzni.

    A felhasználás erősen változó. Általában ritkán, de akkor sok oldal nyomtatásáról lenne szó. A lényeg, hogy minél tovább bírja ki javítás nélkül, és az üzemeltetési költségek is tűrhetőek legyenek.

    Követelmények:
    - hálózati nyomtató (akár kábeles, akár WiFi-s)
    - multifunkció hálózati támogatással (pl. szkennelés hálózati meghajtóra)
    - Apple AirPrint támogatás
    - fekete szín
    - minél több garancia
    - relatíve olcsó üzemeltetési költségek

    Örülnék neki:
    - kétoldalas nyomtatás
    - USB host, memóriakártya olvasó

    Egy HP PhotoSmart C5280-at és egy "mini" lézeres fénymásolót szeretnék kiváltani vele. Mindkettő jól szolgál, 5+ éve hibátlanul üzemel. Ez lenne a minimum az új modelltől is. Az ár lehetőleg 100 ezer forint alatt legyen, minél olcsóbban. Erről és erről mi a vélemény például?

    Olvastam, hogy az Epsonnak van vízálló tintája. Erről mit lehet tudni? Mennyire vízálló? Más gyártónak is van ilyenje? Ha már nem lézernyomtató, akkor ilyennek is örülnék. Már ha van értelme...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák