Új hozzászólás Aktív témák

  • PociAti

    senior tag

    válasz HUNited #16074 üzenetére

    Azért ez nem teljesen így van. A legtöbb nyomtató nem tud automatikusan kétoldalasan nyomtatni, így azoknál nem is lehet kiválasztani, hogy a másolat kétoldalas legyen. Persze ha a teljes folyamatot nézzük, akkor a szkennelési rész némileg fapados. Bár gyakorlatban igazából pont a szkennelés tud stresszes lenni, mert nagyon ritka az, amikor jó minőségű A4-es lapok tucatjait kell kétoldalasan másolni. Gyakoribb, amikor A4-A5 keveréke, tűzőkapcsos, gyűrött lapok keverékével kell dolgozni.
    Főleg olyan duplexes gépeknél nem is képzelhető el másfajta kétoldalas másolás, amelyeknél nincs ADF.

    A nyomtatóknál (is) következetesen használják a szakkifejezéseket, az automatikus kifejezést nem véletlenül szokás akkor használni, amikor arra képes a gép. Van aki szereti a "manuális kétoldalas" nyomtatást, és ez egy új szakkifejezés, mely arra vonatkozik, hogy a két oldal nyomtatása között a berendezés interakciót vár a felhasználótól (visszaigazolást arra, hogy kézzel megforgatta a lapot).
    Ebben a legjobbak közé tartozik a Brother, mert minden tartályos nyomtatóján az alap tálca mellett van kézi lapadagoló is.

Új hozzászólás Aktív témák