Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz szabonagyur #90023 üzenetére

    Jah, az már részletkérdés. Persze külön megérdeklődném az adott modellre, hogy HDD nélkül is érvényes-e a garancia a készülékre. A saját HP notimra annak idején azt mondták, hogy nyugodtan "eldobhatom" a HDD-t, ha nem akarom használni, ha leég az alaplap, akkor azt cserélik HDD hiányában is (bár ez nem derült ki, szerintem lejárt már a gari arról a ProBook-ról és még nem volt baja). Legfeljebb megtartanám egy zacskóban, míg lejár a készülékgarancia, vagy közben szükség szerint használnám valami másra.

    EU-n belülről jönne. A Dell monitorom annak idején hozták-vitték az asztalomról, de ha bármennyire is érvényes az a garancia, akkor szerintem el tudom intéztetni kisebb zökkenővel (pl. egy kiskereskedőn át, aki jóban van az itthoni Dell szervizzel).

    Garidő: Hát valamit valamiért. Ha az első év végén már csak annyit ér a gép, amennyit most megspórolok, akkor ha azonnal elfüstöl, már vehetek egy másik ugyan olyan használtat a megmaradt pénzből... Ha úgy állok hozzá, hogy most kötnék-e garanciaszerződést 1 éven felül +2 évre 50-60% felárért, akkor a válasz az lenne, hogy nem.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák