Új hozzászólás Aktív témák

  • paler

    aktív tag

    válasz spyduck #89951 üzenetére

    Köszönöm a válaszodat :R

    Igazság szerint most jött el az a pillanat hogy a hely miatt kénytelen leszek megválni az asztali PC-től. :(
    Így most veszítem majd el a szüzességemet a laptopok terén. :B Igaz hogy a lányom itthon már a második laptopját koptatja, és az is hozzátartozik hogy néha én is szoktam az használni ő laptopját, de most már muszáj magamnak is beszereznem egyet. Eddig újban gondolkodtam, de sajnos 150.000 Ft-ig rá kellett jönnöm hogy nem találok megfelelő laptopot magamnak. Ami még 200.000Ft alatt szóba jöhetett volna az a Lenovo Z50-70, de magáról a márka szervizeléséről, és úgy ám-blokk a konzumer vonalról sok rosszat halottam. Ami ezután szóba jöhetne gép az a Asus N-es széria, de az már jócskán a 250-300.000 Ft-os árkategória. Na annyit meg nem szívesen adnék már ki laptopért. És ekkor jöttek képbe a használt üzleti gépek, hogy talán egy ilyen gépért hajlandó lennék kiadni max.130.000Ft-ot, ha tényleg olyan minőségi kategóriát képviselnek, mint ahogy itt a fórumon sokan írnak róluk. Bevallom kíváncsi is lettem hogy tényleg milyen lehet egy prémium kategóriás laptopot használni. A lányom laptopja nem éppen ez a kategória (Dell 3521-9863), de eddig 1,5 év használat után még semmi problémát nem tapasztaltunk nála. Teszi a dolgát ahogy kell, bár nagyon nincs hurcolászva semerre, és az is igaz hogy sima nettezésen, filmezésen és zenehalgátásón kívül másra nincs is használva. Eddig ő is meg én is maximálisan elégedettek vagyunk vele, de azért kíváncsi lennék egy ilyen fémszörnyre a mostani gép mellett.

    Ezért is lepett meg annyira amit írtál a műa. keretről ill. kopásáról, mivel úgy gondoltam hogy ezeken a gépeken már a billentyűzeten kívül nincs más műa. rész :F De azért még 1x köszönöm hogy leírtad a véleményedet/tapasztalatodat a gépekről.

    Esetleg más is leírhatná a véleményét/tapasztalatát a belinkelt gépekről :K illetve javasolhatna más (ajánlottabb) típusok is max.130 000 Ft-ig bezárólag.
    Előre is köszönöm a segítségeteket :R

    JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen

Új hozzászólás Aktív témák