Új hozzászólás Aktív témák

  • Khelben

    nagyúr

    válasz nOvOp #89704 üzenetére

    Nincs ilyen gép. 130-ból se játék nem lesz, se IPS. Az általad kinézett vackok messze kerülendők. Láttad egyáltalán élőben azokat a gépeket? B50-en nyomj egy space-t és gyönyörködj benne, ahogy kiflibe hajlik a háza ;)
    130-ból Fujitsu A544-et vehetsz, amin elzötyög a Sims és a Minecraft (gondolom ezt akartad írni). 150-ből esetleg kapsz HP Probook 455-öt 8750M-mel, az egy fokkal jobb. És kb. ennyi a kínálat ebben az árkategóriában. A játszós gépek 240-től indulnak, de az is még csak a belépő szint. Ha extra igénytelen vagy házzal és kijelzővel szemben, akkor 180 körül meg lehet csípni egy Dell 3542-t 840M-mel, de az csak mint végső megoldás merüljön fel.

    (#89701) maán : egy notebook kb. kétszer drágább, mint egy hasonló szintű asztali gép, de ez csak az alsó-közép kategóriáig igaz. Egy középkategóriás asztali vga vagy egy felsőkategóriás asztali cpu teljesítményét semmilyen notebook nem tudja, sok pénzért sem. Notebooknál pont a teljesítmény az egyik legnagyobb kompromisszum, amit megkötsz a hordozhatóságért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák