Új hozzászólás Aktív témák

  • kmate07

    csendes tag

    válasz #35193216 #84766 üzenetére

    Az igaz, hogy winnel együtt 130k ba a Fuji nem fér bele.
    A 3542 esetleg jó lehet, főleg, hogy van rá értelmes garancia, de az befér 130k alá winnel?
    Ha igen linkeld be kérlek.
    Én hirtelen nem találtam, ez persze nem azt jelenti, hogy nincs. Ha van ennyiért akkor az adott kérdezőnek mindenképp jó lehet.
    A 3541-et már nem szívesen ajánlanám. Hiába befér OS-el 130 alá, de a benne lévő n2830 proci vicc... és bárki bármit mondd az gyenge. Attól néhány telefonban és tabletben is erősebb van, pedig azokon nem asztali OS fut. Persze egy SSD-vel lehet, hogy használható szint lenne, de ugye az megint nem fog beleférni annak aki ennyiért keres gépet.

    Roli5

    Én egy jóideje kívűlállóként olvasom ezt a topikot, a kérdéseket és ajánlásokat, és igen valóban sok esetben akinek az igényeinek megfelel használt gépet ajánlanak, alfa boltjából.
    (Tény, néha akkor is ha az illető új gépet keres, de az adott keretből a megadott felhasználásra nem lehet elég stapabíró, megfelelő méretű, vagy elég erős hardverrel rendelkező új gépet venni.)
    Amennyiben Te ismersz hasonlóan jó használt gépes boltot, ahol szintén elég nagy választék van, kapsz működő garanciát, számlát, korrekt gépet és jók is az áraik és mindemellett van vele tapasztalatod vásárlás és garanciális ügyintézés terén is, akkor kérlek ne tartsd ezt magadban, oszd meg velünk, és ajánld annak akinek megfelel. Én nagyon örülnék neki, ha még nagyobb lenne a választék!
    Amennyiben Te sem tudsz más ilyen üzletet, akkor pedig felesleges az összeesküvés elméletek gyártása.
    Az pedig, hogy mindenkinek a "csodás" X-es Asusod (vagy annak egy változatát) ajánlod, még ha az az illető igényeinek nem is megfelelő, és köztudott hibákkal rendelkezik a széria, valamint az irreleváns "érveid" (Asus terméktámogatás szuper példája: Inspiron sorozat...?, a memória is alkatrész..., és hasonlók) nem más mint trollkodás és flame keltés, amire semmi szükség.
    Ha nem tudsz értelmesen, építő jellegűt hozzászólni, akkor ne tedd!

    További szép napot mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák