Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    Pár oldallal korábban volt egy kérdés, amire nem született válasz (vagy átsiklottam felette), ezért feltennék egy hasonlót, hátha.

    Szóval a Lenovo konzumer gépei B590, G510, Z510, stb. elég sok ajánlást kaptak itt, és úgy veszem ki, hogy ezt az "ajánlott" státuszt az újabb(?) generáció (B50, G50, Z50, stb.) is megörökölte. Nekem - minimális tapasztalattal laptopok terén - ez nem tűnik magától értetődőnek: a vékonyabb kialakítás nem teszi még kevésbé masszívvá a gépeket? A hűtés hatásfoka nem lesz rosszabb? Mi a helyzet a megbízhatósággal? (Szerviz tapasztalat gondolom nem sok van.) Bolti tapogatózás során nekem az tűnt fel, hogy az új modellben a billentyűzet is vékonyabb, így kevésbé kényelmes rajta gépelni (a notebookcheck szerint a touchpad is kisebb).

    A nootbookcheck-en összenéztem a B590-es és a B50-30-as tesztjét - sajnos utóbbi sokkal gyengébb processzorral szerelt, ezért a számok nem igazán összevethetőek, a szöveges értékelés meg szubjektív. Ami meglepő, hogy a B50-es így is jobban melegszik pár fokkal, igaz, csendesebb is valamennyivel.

    Végezetül, szerintetek a régebbi modellek, pl. a B590, meddig lesznek még kaphatóak?

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák