Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz arcitec #172021 üzenetére

    Feature, nem future :)

    Bármi elromolhat, ami el tud, és minden el tud, még a faék is. De nyilván nem erre kell alapozni, ez már kicsit túllövés a célon, a hús és a leves példája. Hasonló, mint a fentebb olvasható "vegyél gamer gépet üzleti felhasználásra, mert nekem ez vált be" - szöveg.

    Ez is csak egy-egy példa, nyilván lehet, megoldható, de nem ez a jellemző. Van, aki smarttal jár az autópályán, van aki a teslával mindig 90-nel megy szintén a pályán, a külső sávban a kamionok mögött, pedig akkora erő van alatta, hogy feltépi az aszfaltot, ha akarja. Én ezeket sosem értettem meg, minek erőltetni valamit csak azért is. Van aki azt mondja, hogy a gamer tovább fogja bírni mint bármi más, van aki azt mondja, hogy a gamer, mivel ki van hegyezve, hamarabb elöregszik és megdöglik, mint bármi más. Neked meg a PC jött be, érthető ez is. Nekem is a gamer jön be, mert játszok is és baromi gyors a H-s procival és a RAID SSD-ivel, van benne 2x1TB SSd raid-ben, plusz egy 4GB-os sata SSD adattárnak. Majd jön aki azt mondja ez hülyeség, és az ő szintjéről nézve simán lehet az is. De nem mindenkinek :)

    Attól függ, ki milyen véleményt akar mondani.

    Üdv a filozófia szakkörben :D

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák