Új hozzászólás Aktív témák

  • khalox

    őstag

    válasz Sk8erPeter #120846 üzenetére

    Gondolkodtam rajta, hogy privátba írjam, vagy ide, vagy hova...
    Mivel többször is elhangzott korábban a konkrét modell itt, ezért itt válaszolok, hátha mást is érdekel.

    Az ujjlenyomatok azok nem zavarnak (le lehet törölni), és a táblaPC-k érintőképernyőin is megszoktam, hogy "össze van kenve". A hang nekem OK, fényévekkel jobb, mint az előző masinámon volt, ha meg nem kielégítő, akkor van mellette egy aktív hangfalpár.
    A tapipad nekem bejön, jó nagy és kellően érzékeny. A klattyogás meg nem érdekel annyira, bár játszani egérrel fogok (Logitech Nano VX-et használok, fél cm-es érzékelője van, így az USB-k helye sem igazán izgat - pendrive-okat nem nagyon dugdosok rá).

    És ez meg nem munkagép, ezt mindenképpen szem előtt kell tartani.
    A billentyűzetnél viszont igazad van - bár a komfortja jó, de azt nagyon szokni kell - mert ugyan játszani vettem, azért dolgozom is rajta néha, és minden gomb egy cm-rel "Jobbra" van, mint amit a kezem megszokott - az insert . PGDN PGUP megkavarása az fájó pont, és melyik okos találta ki, hogy fekete alapon sötétvörös feliratok legyenek... ez egy nagy-nagy mínusz. A világítás OK.

    A kijelzője nekem non+ultra, akksiról pedig inkább csak videót nézek - így az üzemidő is megfelel az igényeimnek - és a 7200 fordulatos merevlemez és az egyéb hardverkomponensek, amik játékok kiszolgálására is alkalmasak, energiaéhesek... ha nem tetszik, akkor nem ilyenben kell gondolkodni.
    És ami ugyancsak pozitív - az öregecske Windows 7 támogatás (szükséges).

    Azt gondolom, hogy a kulcsszó itt a személyes igény - hogy mire is hogyan szeretnéd felhasználni.

Új hozzászólás Aktív témák