Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz general #11555 üzenetére

    Rajtaszokott lenne előre telepítve, olyan szinten hogy bekapcsolásnál már csak a felhasználói nevet meg ilyeneket adod meg.

    De végül is itt a problémád ahogy látom a particionálás, 1 partíció szokott lenne általában, de 2 perc alatt tudod particionálni win alatt is ezzel a módszerrel:

    Számítógép ---> Jobb klikk kezelés ---> Lemezkezelés ---> Itt kiválasztod a megfelelőt gondolom a "C" lesz amit bontanál, itt erre jobb klikk ---> Kötet zsugorítása ---> Majd értelemszerűen kiválasztod amennyit kell csökkenteni, és zsugorításra nyomsz (viszont nem enged egy bizonyos határig a win, ha több kell mint amennyit enged akkor particionáló programmal kell, ezt tudsz leszedni a netről van egy halom pl ez.). ---> Utána megjelenik egy új partíció itt a lemezkezelésben, fekete csíkkal a tetején ---> itt szintén jobb klikk, és "új egyszerű kötet....", majd értelemszerűen végig mész, és kész...

    alwarez: Azt írtad hogy 200 ezer + 20 ezer max. Na most akkor az akárhogy is számolom 220 ezer, Y580-as 233-ért tudok jelenleg legjobb áron (bár lehet van mégolcsobban nem nézegettem azért mindenhol), azaz az csak +13 ezer, nem pedig 60 ezer nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák