Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz gg72 #1826 üzenetére

    a zyxel sem jeleskedett feltöltéskezelésböl az alapszoftverrel. legalabbis messze nem voltam elégedett azzal.(hozzászooktam az utorrent adta kényelmekhez és megbízhatósághoz) , nem használta ki a sávszélemet pl hiába volt nagyon sok letöltő..
    nem tudta pl két trackerre ugyanazt az állományt seedelni, mert vagy az egyik vagy a másik behalt. beállítottam a max 10-et aztan ha egy-két óra mulva azokbol kiléptek akár fél éjszaka se csinált semmit, hiába volt uj peer , nem csatlakozott. De legalabb elindithatott volna akkor helyette másik 10-et (ha már többet nem lehet) hogy legalabb mindig seedeljen valamit.
    A sávszéleddel semmi gond, felfelé, simán ki tudna , ki kéne szolgálni a procinak, a kliens béna max..Nekem 5M felfelé mégis ki tudja szolgálni .. de csak a transmissionnal
    egy kép ma reggel a transmissionból
    épp 11 volt aktív a 160-ból és 662 KB/s-re hajtotta a sávszélemet.( ez kb a max, amit tud) és a proci terhelés 18-24 % között ingadozott.
    a hack nem bűvös dolog.. a zyxelnek még külön fóruma is van erről ahol lehet kérdezni azoktól akik már megcsinaltak. de legvégső esetben még egy másnál működö mentést is kérhetsz esetleg, és acronissal visszairod a pendrivodra és csak be kell dugni...
    de másra is fel lehet tenni nem csak zyxelre. Ebben azok tudnának segíteni akiknek olyan van.
    A microserverre is jo esetben freenast illene tenni, ami szintén linux alapu megint.
    amúgy pont a te sávszélednél lenne értelme a 24/7-ben járo normális klienssel seedelö nas-nak, mert ha folyton tol valamit csak kicsikével is. sok kicsi gyorsan sokra megy..:)

Új hozzászólás Aktív témák