Új hozzászólás Aktív témák

  • SRII

    őstag

    Van pár olyan monitor mely megfelelne pár alternatívaként, általános felhasználásra, játékra és az áruk is kecsegtető a dell monitorokkal szemben. Természetesen minden pénztárca függő.

    Dell P2414H Ips panel pwm mentes 60K

    LG 24MP55HQ-P Ips panel pwm mentes 47K

    Dell P2714H Ips panel pwm 92K

    LG 27MP65HQ-P Ips panel pwm mentes 72K

    LG 27MP55HQ-P Ips panel pwm mentes 68K

    A Dell típusokról már kiderült játékra is alkalmasak, az LG típusokról nem sok infót találtam arra vonatkozóan,hogy az inputlag mekkora, de az áruk nagyon jó, és gyárilag kalibráltak.
    Aki az állíthatóság miatt vacillál és nem fél egy kis munkától annak is van megoldás, mivel én is ezzel fogok kísérletezni. Egy Dell talp kapható 3000Ft -ért az Lg 100x100 felfogatási lehetőség adott, így nincs más dolgunk mint a talpat megfúrni 100x100 furattal és kész is a stabil állítható talp.
    Annyi hátránya van ,hogy (meló helyen lemértem dell és samsung monitoron) 3 mm kijjebb lesz a talp a felfogatás után, mint a gyári dell esetében.(a dell talp tartónak van belül ugye egy lemez amit azért érdemes benne hagyni)

    Olcsó megoldás,de így is közel s távol megspóroltam 24" monitor esetében 10K a 27" esetében 17K (kb) ha nincs szükségünk talp megoldásra akkor viszont 24" esetében 13K a 27" esetében 20K spórolhatunk.
    És ha erre nincs szükségünk akkor elég jól spórolhatunk még monitorvásárláson.
    Arra viszont kíváncsi vagyok ,hogy a fent említett monitorok mennyire alkalmasak játékra inputlag szempontjából, és hogy mit gondoltok az elképzelésemről.
    24" -ról váltanák 27" -ra de számomra már drága a Dell 27" monitor ár, és ráadásul pwm szabályozással van ellátva.

    [ Szerkesztve ]

    Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

Új hozzászólás Aktív témák