Új hozzászólás Aktív témák

  • Djsaba

    senior tag

    válasz Dany007 #39051 üzenetére

    Az én U2312HM-emen is jelen van a glow, de nem annyira mint annál az Asusnál, filmeknél észre veszem, egy kicsit talán a széle világosabb, viszont játék közben nem észrevehető, csak töltőképernyőnél max, Dota2 töltésnél szoktam észrevenni, hogy a jobb sarok elég világos, de lehet hogy alapból van egy kis eltérés. De ez semmi szinten nem lehet zavarhatónak kategorizálni.

    Természetesen, ha csak kevesebbet használod, akkor marad a keretednél, viszont ha gondolod, hogy kicsit dobsz rá, akkor is jól /jobban jársz.

    Hát igen, sajnos az új P2314-ről nincs még teszt, vásárolni meglehet (ajánlott Monitorguru, Oázis) ugyan azon az áron, mint az Asus.
    Teszt még nincs róla, a nagy tesóról van P2414H, ami elég jól balanszírozott, és minden vágyadnak megfelel. Elvileg ugyan erre (99%) panelra épült, és hasonló eredményeket produkálhat.
    U2212,U2312, P2214,P2314 mind jó választás lehet, ha megkérdezed a többieket, hogy a három közül melyik, biztosan segíteni fognak! Én ezeknél a daraboknál nem vagyok teljesen képben.

Új hozzászólás Aktív témák