Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz HSM #107245 üzenetére

    Köszi! Szerintem ez a monitor tudja azt amit a régi EIZO-k csak meg kell találni a megfelelő beállítást. CAD/CAM módban, még intenzívebb is a szín megjelenítése (kicsit már túl sok is), csak olyan furcsán túl van élesítve, és kevés a fokozat. 5-ön túl éles, 4-en már kevés, kettő között meg nincs semmi. :) Google Chrome színvilága nem tudom, hogy miért de fakó a Firefoxhoz képest, CAD/CAM-el már az is jó. Nekem valami szín intenzitás növelés kellene, de olyan beállítás nincs.
    Szerintem jó lesz ez nekem, csak meg kell szoknom. Egyáltalán milyen monitor jöhetne még szóba?
    MM-ben néztem IPS monitorokat, VA mellett gyenge a kontrasztjuk. Nem tudom, hogy ez általános, vagy csak rosszul voltak beállítva. pl. az iMac-nek nagyon szép képe van, tehát az IPS is lehet jó, igaz annak fényes a kijelzője.
    Egyébként nagyon jó ez a méret, felbontás, FHD-s monitor minőségében láthatunk 32"-es képernyőt, 50-70cm-ről ajánlják, és nem kell csúcskategóriás VGA, hogy meghajtsa. Azt hittem ebből van a legtöbb monitor, mert talán ez az "arany középút", de nem. Szerintem volt is erről valami cikk, csak nem találom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák