Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz RAZR_v3 #50793 üzenetére

    A két kedvenc mobilom a Siemens ME45 és a Nokia 3310-es volt. A többi mobilom azokhoz képest egy kalap sz@r.

    A kihangosítás, bluetooth részemről felesleges, vezetés közben nem telefonálok semmilyen módon. MMS sem kell. Egyébként pont egy kapott MMS miatt szívtam meg anno: a mobilom nem volt képes megjeleníteni, és állandóan hibaüzenetet írt ki. Nagyon idegesített, ezért hetekkel később úgy döntöttem, hogy beleteszem a sim kártyát a nejem okostelójába, és kitörlöm a képet a pics.ba. Viszont MMS-nek nyoma sem volt. Ott követtem el a hibát, hogy a sim kártya egész nap benne maradt a telefonban, miközben el volt indítva a böngésző. És hiába nem volt adatforgalom (ott hevert a teló egész nap a szekrényen), kiszámláztak rám valami tizenakárhányezer forintot. Olyasmit magyarázott az ügyintéző, hogy nagyon régi flottás csomagom van, és ott valami wapos marhaság van, perc alapú számlázással, vagy ilyesmi.

    Az új flottás csomagunk meg olyan, hogy ha elindul a böngésző, azonnal egy 500 forintos netes csomaggal indít. A gond ott kezdődik, amikor például ébreszt a teló, az ember meg félálomban véletlen rácsatlakozik a netre. A nejemmel ez már előfordult egyszer, amikor össze-vissza nyomogatta a gombokat, hogy kikapcsolja az ébresztőt. :-)

    Lényeg a lényeg: emiatt nem akarok semmilyen olyan telót, ami netezésre alkalmas. Csak telefonálni szeretnék, plusz kell egy emlékeztető opció, meg lehetőség szerint egy hosszú üzemidejű akksi. Ezen kívül semmilyen PAP, wap, bt, MMS, ilyesmi nem kell. Az akksinak, amit ajánlottál, utánanézek majd, köszi a tippet!

Új hozzászólás Aktív témák