Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Aktív életet élek, csupakijelző telefonok véletlenül sem jöhetnek szóba - amellett hogy használni sem szeretem a tapicskolósokat, köszi. (Meg nekem ezek nem mobilok hanem játékok. Munka és sport közben használhatatlan az ilyen, cégnél 5800 2 napra nálam volt, nem nagyon nőtt a szívemhez.)

    Ritkán kell a GPS, nem napi szinten erről akarok elnavigálni; és akkor is kinézem térképen merre megyek, de pl nagyfalun mikor nem tudom a tervezett utat követni jó lenne látni merre vagyok, merre kéne menni, vagy 1-1 ojjektum megtalálásakor jól jönne, szállás, stb.

    Butafonok is jók nekem, nem kell egy fullos garmin xt navira, akár az is elég ha offline javás és én pcről tudok rá egy tervezett utat rátölteni - szvsz nem nagy igény. Elvileg. Hardverileg simán jók lennének a butafonok, csak program terén nem vagyunk még ott ahol kéne.

    i7110ről is azért hallani kevésbé jókat, főleg sw oldalról, meg másfélszeresébe kerül mint ami a keret rá, plusz a gari sem egy egyszerű dolog.

    Igazából fele annyiért a C702 lenne talán a legjobb vmi offline progival, de ezüst tetejű kopósba nem nagyon kell még egyszer, de most még(már?) abban sem kapni.

    [link] Ez a találat közelebb van az igényekhez, de szedjük ki a csupakijelzősöket és qwerty telefonokat,lássuk mi marad:
    -6700 classic > drágább mint a 6720 :)
    -n79,n82, n78 > szintén, médiagomb
    -6220 classic > 5140i-t letaszította a leghokibb nokia posztjáról :(
    -S7220 > korrekt butafon,walkannak használható, 6720 áráért nem rossz, de a SE egyetlen gps-es candybar telefonja akkor straparbíróságával üti (meg a meglévő autóstöltő, autóban meglévő mikrofon/3,5ös csati, kishangfalak miatt is)
    -i550 > ennyire jónak tűnő és ennyi lehúzást kapó telefon nem nagyon van, pedig 30ért bestbuynak kéne lennie 2,6", gps, symbian.
    -6720 classic,i7110, C702ugye szerepelt.

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák