Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Champipi #91767 üzenetére

    "Nincs meg bennük a G403-as kissé jobbra lejtő formája: pedig ez kíméli a csuklót"

    Az ergonómia/kényelem 101 százalékig szubjektív dolog, és mindegyik posztomban lévő jobbkezes ergo, ami a megcélzott szegmens. A Logitechek tömege viszont biztosan nem kíméli, bármelyik felsoroltat sokkal szívesebben használnám, mint a két Logit, és itt van gond a kezemmel.

    A 88, meg 107 grammos gaming egér 2022-ben szerintem a vicc kategória (még wirelessben is), pláne 5000 forintnál többért. Az előbbi csak akkor nem, ha százgombos MMO maust keres az ember.

    "Zowie-nél egybe van öntve a ház a gombbal: túl sok mm-t tesz meg mire klikkan igazándiból, jobban szeretem ha a gomb külön darabból áll"

    Nem csak a Zowie-nál, hanem a Pulsarnál és G-Wolves-nál is. Szerencsésebb, ha le van választva, de ez nem tipikusan az a szempont, amiért egy egeret szanálni szokás. Illetve a gombút nem csak ettől függ, hanem a mikrokapcsolótól, az aktuátortól, valamint attól, hogy van-e előfeszítés vagy nincs.

    Úgy írom ezt, hogy Xlite-om, Skoll Minim és NP-01-em van is itthon (sok mással egyetemben).

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák