Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Synthwave #91426 üzenetére

    Szezon és fazon, mert egy folyamatosan használt beviteli céleszközt hasonlítasz az általad elvégzett munka mértékéhez. Az ergonómia egy tekintélyes része teljesen szubjektív (az egereknél meg a szélsőséges esetektől eltekintve szinte az egész) és megesik, hogy csupán 2-3 mm-es eltérés még full azonos forma esetén is feltűnően más felhasználói élményhez vezethet, nem még ha "itt elnyújtom, ott széthúzom, amott meg extrudálom egy kicsit.

    Szívedre a kezed: ez az a szint amit te soha az életben nem fogsz fórumon megoldani. Fogás meg kb. kézmérettel meglövöd az egereket köbö, de onnantól vége van, felesleges ezen ugrani.

    Simán elhiszem. A lényeg, amiről szó volt, az az, hogy csak más van a dobozára írva, ergo a "bullshitelést"

    Én inkább mondanám úgy, hogy leadtak a kínainak egy specet, kértek rá 500k darabszámra egy árat és onnantól a marketing megindult. Ez se nem gémer, se nem iroda, se nem semmi. Egy alkatrész, amire lehet nyáladzani jobb helyeken. Hogy a huszada is elég lenne amúgy 99%-ban az tuti, de esélyesen nem érné meg már gyártani sem 2 félét, kis körítéssel meg ömlik a lóvé úgyis.

    Átjött elsőre is. A tisztán látás végett: szakmai szemmel nézve ettől még nem lesz jó ár/érték arányú a cucc, függetlenül attól, hogy mennyire tartod kényelmesnek...

    Oké, jöhet az ár-érték bajnok irodai egér, still várom a listát, már rendelem is be őket sorban :B

    Igen, én meg erre írtam azt a példád mezsgyéjén megmaradva, hogy ha már pontosan tudod, hogy mit és miért csinálsz, netán a feladat komplexitása eseti jelleggel meghaladhatja az általad általánosként/átlagosként prognosztizált szintet, akkor már jó esélyed van rá, hogy igen. A céleszköz mindig céleszköz marad, pozitív és negatív vonzataival együtt.

    A gond, hogy a célunk egy olyan alacsony kerítés mögött van, amit egy csiga is képes helyből hátraszaltózva megugrani. Régen nem azon megy a sztori, hogy ó igen, a centripetális erő, mikor meghúzom neki az istrángot és a pálya másik feléről akarom kiszedni a pilótát a cockpitből akkor jobb lenne ha az akku balrább lenne 3mm-el. Hanem, hogy elvben felső ligás egerek konkrétan sz@rok ;]

    Ez már a madárjóslás kategória. :DDD Egyrészt túl új ahhoz, hogy sok évre szóló tapasztalatok legyenek vele, másrészt manapság már nem divat semmit annyira tartósra/elnyűhetetlenre tervezni, mint akár csak 10-20 évvel ezelőtt volt.

    És eljutunk oda ahonnan kezdtem: nem lehetne akkor ezt a sok sz@r helyett csak szimplán használható perifériát gyártani a gémereket meg megfullasztani az RGB ledekkel? Csak egy tipp. Tudom kapitalizmus van, ez nem így megy.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák