Új hozzászólás Aktív témák

  • CoctoPerkins

    csendes tag

    Hi!

    A hétvégén rendeltem egy akciós "csomagolássérült" G502 HERO-t egy kecskeméti diszkont webáruházból. A rendelt egér helyett egy ép csomagolású, de agyonhasznált, kopott, vélhetően korábbi kiadású példányt küldtek, csatoltam a képeket. Ezen az egéren sokéves használat nyomai (jelentősen felvált csúszótalpak) és a gumiborítású részeken komoly kopásnyomok láthatók. Az egérben ráadásul lötyög is valami.
    Mivel nem szerződésszerűen teljesítettek, így természetesen el kívánok állni a vásárlástól. A négy és fél éve az Ipontól újként rendelt Rival 500 + gagyi billentyűzet is használt volt (de azok csak kicsit, kb. két hetet lehettek használatban), azokat megtartottam (kivéve a bill-t, mert az még hibás is volt).

    Totózzunk:
    1 Nyilván átverte valamelyik boltot egy korábbi vásárló azzal, hogy rendelt egy új G502-t és annak a csomagolásában a régi G502-jét küldte vissza elállás címén. A pórul járt hanyag bolt pedig eladta a leharcolt egeret a diszkont üzletnek, amely ellenőrzés nélkül vette meg és küldte ki az akciós terméket. De akkor miért csomagolássérültként hirdeti?
    2 Vagy a diszkont bolt eleve ilyen tróger, hogy hulladékot vásárol (pl.: ez gariban visszaküldött egér, van valami hibája, pl.: a lötyögés, nem tudom) és azt eladja csomagolássérültként, hiszen neki is egyről a háromra kell jutnia valahogy...
    X

    Kérdéseim:
    A harisnyázott kábel kialakítása ugye nem az aktuális modellre, hanem az elődre utal?
    Gyakori az ilyen eset, hogy ilyen cuccot szállítanak ki?
    Steelseries Rival 500-amat szeretném majd felújítani, a görgő sajnos dupla klikkel. Vettem már ragasztható teflon anyagot a talpak pótlására. Ennek a típusnak a felújítását (spéci kapcsolói vannak sajnos) végezte itt már valaki?
    Van jobb ajánlat sok gombos egérre? (Gombok elhelyezését tekintve számomra a 15 gombos Rival 500 az etalon.)

Új hozzászólás Aktív témák