Új hozzászólás Aktív témák

  • lEninpApA

    csendes tag

    Sziasztok!

    Láttam az ajánlott egerek közé bekerült a Newmen G302,nekem is ilyen rágcsálóm van már több mint fél éve . Na most az lett vele a baj , hogy a hátsó teflontalpa baromira elkezdett kopni. Lehet rá esetleg valahol szerezni? Sokan irták , hogy ez elkerülhetetlen ennél sajnos , de nekem egész jól birta szerintem , januárban vettem pedig napi használatban volt a kicsike . Gondolkodtam , hogy veszek alá majd egy Steelseries padot , mert a mostani Zalman szövet pad is szerintem nyirja rendesen a kis surlódások miatt , bár azon nem tudom mennyire siklana jól :)

    Meg rendeltem egy Rival 100-ast mondom jó lesz tartalékba , baromira kényelmes volt meg minden , de odaadtam végül tesómnak mert behalt a Kinzuja. Esetleg nincs olyan egér a piacon , ami hasonló a Rival 100-hoz ( kattingatás , forma ) de olyan kényelmes görgője van mint a Newmen G302-esnek? :D Gondolkodtam , hogy veszek én is egy Rival 100-ast , de leárazva vettem 6500 körül most meg csak pirosban van 7k-ért ami nem tetszik , szóval marad a Black Friday-ben reménykedés :D

    Esetleg ilyen 8k-ig valami alternativa a Rival 100-ra?

    Meg erről van valakinek valami infoja? Volt CM egerem , Storm Recon de az már a végére baromi kényelmetlen volt , de összeségében nincs a gyártóval negativ tapasztalatom.

    http://www.coolermaster.com/peripheral/mice/mastermouse-lite-s/

    Köszi a válaszokat :)

Új hozzászólás Aktív témák