Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz Louro #56191 üzenetére

    Szerintem ha a topikban nem is, de a táblázatban annál kéne maradni, hogy minden egér minden módon fogható. Kivéve a nagyon kicsi egerek nagykezűeknek palmosan és a nagyon nagy egerek gyerek méretű kézben fingertip-esen.

    Személyes megfigyelésem:
    Általában 33mm-től(Logitech MX300) 45mm-ig (Asus Strix Claw) van az egér magassága, ami LOD-tól függően 2 db egymásra ragasztott Jaffa talppal 1mm-rel emelhető (a második réteg kezdetben emel az egéren, később elkopik). A magas kedvez a palmnak, az alacsony a fingertipnek.

    Figyelni kell, középen (Zowie FK sorozat) vagy hátul(Zowie ZA sorozat) csúcsosodik illetve melyik részen szélesedik az egér (Logitech G303 vs. Zowie ZA). Mintha a széles kedvezne a palmnak... a keskeny meg a clawnak.

    Ami oldalt függőlegesen egyenes vagy alulról felfelé szélesedik (sok Razer is ilyen), azt könnyebb megemelni. Ha külön támaszték van az ujjaknak, akkor nehezebb.

    Az egér orránál a főkapcsolók ha magasan helyezkednek el, akkor kedvez a clawnak(Razer Deathadder), ha alacsonyan akkor nem kedvez a clawnak(Intellimouse Explorer 3.0).

    Alapvetően a hosszabb egerek kedveznek a palm fogásnak.

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák