Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz ZTE_luky #100820 üzenetére

    A HTX-et nem ajánlottam neked (nálam az egyik main), és a PM1-re talánt mondtam (ami amúgy a másik main, de ez egyébként nem egy kifejezetten nagy méretű egér, és elég "semleges" a jobbkezes formája, értsd nincs ANNYIRA messze a szimmetrikustól).

    A TUF M4 elmegy, de annyira nem erőltetném tenyeres fogáshoz. A többit meg inkább szerintem hanyagold.

    Esetleg aprón nézhetnél egy Pulsar Xlite V2-t (nem Minit), előbb-utóbb csak befut egy. Vagy ha minden kötél szakad, az univerzális Logitech G PRO X Superlight-ot, ~20-ért (sic).

    Vagy vezetékes vonalon nézel egy SteelSeries Prime-ot (a wirelesse nem jó), az mostanában igen olcsón szokott menni. Szerintem az is egészen komfortos palmos forma, csak 70 gramm. Nem "nehéz", de lehetne könnyebb. Vagy Xtrfy M4 Wireless, bár megeshet, hogy csöppet nagyobbat akarsz.

    Vagy ~30-ért vezetékes Razer DeathAdder V3-at, bár az meg talán kicsit nagy lesz. Ezzel a kittel jelentősen tovább könnyíthető (-8,3 gramm), és bármikor visszaalakítható marad az eredeti állapotára.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák