Új hozzászólás Aktív témák

  • Mephike

    senior tag

    válasz Dluinet #90712 üzenetére

    Azért kezd egy cseppet tele lenni a hócipőm. Rengeteg időt és energiát fordítok erre a topicra, nem várok érte semmit, de ha ilyet olvasok, akkor kinyílik a bicska a zsebembe.
    1. 2015-ben írtál utoljára, hogy billentyűzetet keresel, és akkor töltötted ki utoljára az összefoglalóban lévő adatokat.
    2. Magyar kiosztású billentyűzetet akartál, majd vettél egy németet. Honnan kellett volna tudnunk, hogy neked jó az is?
    3. "használtan vettem", ezt szintén miből kellett volna tudni? A legjobb ha valaki az apróról vesz dolgokat, mert gyakran van fent jó cucc, jó áron, de az emberek 95% hallani sem akar a használt termékekről...
    4. "Ha valaki valamit szeretne, akkor végy 20 ezerért kupakokat." Mivel a jó billentyűzetek jelentős része nem magyar, de a felhasználók többsége azt akar, így kénytelenek vagyunk leírni, hogy ez keycap cserével oldható meg. Mindig leírom az olcsóbb (boltban kb. 10k) és drágább (boltban kb. 20k) lehetőségeket, sőt leírjuk azok előnyeit és hátrányait.
    5. Ha több hete követed a topicot, akkor tudhatnád, hogy az összefoglalót jogosultság/idő/energia hiánya miatt senki sem tudja/akarja/szeretné frissíteni. (1-2 napja ez volt a téma és kb hetente lőjön ez a dolog.) Nem lustaságból, szimplán csak azért mert durván sok munka lenne vele. Viszont aki kérdez, az kap választ, ha nem, akkor lehet éppen melózok/melózunk, megkérdezi még egyszer és fog segítséget kapni.

    Persze ha magyar billentyűzetet akar, de német is jó neki, akkor a hiba lehet nem csak nálunk van. Nem igaz? De lehet csak az időmet pocsékoltam most veled.

Új hozzászólás Aktív témák