Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz meri #64952 üzenetére

    Megszorul az magától, Kailh-nál rugós mechanizmus rögzíti a lábat, Outemunál passz, Mill-Max szintén passz, de azt úgy sem kapsz készen. És kijönni sem fog magától, ha van plate, vagyis a megvásárolható hotswap billentyűzetek 99%-ánál. Ha nincsen, akkor a kupak leszedésekor valószínűleg a kapcsoló is jönni fog a kupakkal együtt.

    Ha a cserék számát érted tartósság alatt, akkor Outemu hotswapról nincsen ilyen infóm (Redragonokban van ilyen és csak Outemu kapcsoló megy bele), Kailh hotswap esetében 50/100 cserét bírnak hivatalosan (két dokumentum érhető el, az egyikben 50 van, a másikban 100), Mill-Max esetében lusta voltam megnézni az adatlapot.

    A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy belenyomkodod a kapcsolókat, teszteled az összes billentyűt, 5-10% nem fog működni, ezeket kiszeded, kiegyengeted a kapcsoló lábait egy csipesszel (rosszabb esetben repül a kukába a kapcsoló és másikat veszel elő), ismét bedugod, ismét tesztelés. Itt írtam némi összehasonlítást és gyakorlati tapasztalatot (Kailh esetében a második pont javításra szorul, mert lehetséges teljes/stepped Caps Lock támogatás, Mill-Max esetében az ötödik, mert a 3305 két verziója és a 7305 is rövidebb, mint a kapcsoló lába).

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák