Új hozzászólás Aktív témák

  • Crias

    senior tag

    válasz katko8818 #20458 üzenetére

    Ha mindenképen am3+ ra akarsz építeni akkor én ezt venném alaplapnak:
    ASROCK 990FX Extreme3 ~25k, igaz hogy 4k-val több viszont, ez a chipset tuningra lett kitalálva + úgy hallottam hogy volt némi probléma azzal a lappal amit kinéztél.
    16GB ram hó't felesleges!!! elég lesz 8 is viszont ne cl10-es legyen hanem cl9-es kapni már corsair kingston kingmax trioból 10k alatt is akár 1 modulosat is. itt spóroltunk ~8-9k-t, tehát össz: +5k-ban vagyunk.
    Ez a HDD nem tudom hogy ajánlott-e azt hiszem a 003-as végződésű az ajánlott talán de ezekre csak 1 év garit adnak lehet megérné inkább wd-t venni a 2 év gari miatt.
    Szerk: Igen jól emlékeztem: WD10EZEX, vagy Seagate ST1000DM003, vagy Toshiba DT01ACA100...

    Ház: Sűrgősen felejtsd el M-tech-et mint márkát nem veszünk!!!
    Vegyél PCgear-ből xigmatek asgard pro-t ~12k-ért (amibe már nem kell + venti), vagy ennyiért van 12cm-es venti + enermax ostrog, sharkoon vaya/vaya value, esetleg Termaltake Commander MS-I
    Táp: Rohadt nagy... felesleges ehhez a konfighoz:
    HARKOON WPM power supply series 400W ~13,5k vagy chieftec ctg 500PB ~13,2k
    összesen olyan 6-7k-t sikerült megtakarítani miközben nem változott a minőség, sőt.
    Így belefér egy normális proci hűtő is: Xigmatek Gaia ~7-7.5k, vagy ha a sima sharkoon vaya-t választod ~8k-ért akkor belefér egy komolyabb is (alpenföh brocken, szintén a pcgearből) bár ez a gaia is megfelelő és én inkább az asgard pro - xigmatek gaia kombot választanám (vagy a vaya value/enermax ostrog - gaia párost), mivel ez a ház ennyi pénzért elég sokat nyújt.
    És még így is nagyjából a pénzednél vagy.

    [ Szerkesztve ]

    Crias

Új hozzászólás Aktív témák