Új hozzászólás Aktív témák

  • Sisco2

    tag

    Hogy látjátok részvény piaci szakadásból milyen tempoban fogunk visszajönni?
    Személyszerint azt valószinüsitem hogy még pár hétig itt táncolunk sőt még mehetünk lefele is kicsit, mikor nagy dráma lesz usa-ban eléri a megbetegedések száma a csúcsot ott lesz az alja a részvényeknek. 4-5 hét mulva mikor bejelentik hogy már átfodult az arány a gyógyultak száma magasabb mint a betegek száma akkor kell azonnal beszállni mert onnantól kitudja milyen ütemben de uj csúcsot fog megütni az SP500 is mert majd olyanok is vesznek akiknek amugy esze ágában sem volt eddig de most hatalmas lehetőséget látnak. Ez persze lehet ovatos 2021-re elhuzodo folyamat, de akár azonnali pár napos rally is. Attól is függ óvatosságáról nem túl híres séróbáró mit nyilatkozgat majd oda kint.


    A mostani forintból dollárba euroba meneküléssel óvatósan, mert nem hagyományos intézkedések tömkelegét hozzák most akár az MNB-t is ideértve.
    Jövőhéten kamatdöntő ülés, ill. MNB tárgyalja az inflációs jelentést. Mostmár nem a szóbeni intervencioknak van itt az ideje, ha bármit meglépnek (pl. kamatemelés) amire azért van némi esély akkor akár 10-20 forintot is erősödhet hirtelen a magyar fizetőeszköz mivel ez nincs még beárazva egyáltalán. Persze ha meg nem lépnek gyengülhet is valamennyit, de azt gondolom most nincs akkora tere a gyengülésnek akkor sem ha az MNB nem áll elő valamivel a forint védelmében. Szoval most még addig én nem mocorognék sehova.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák