Új hozzászólás Aktív témák

  • RocknRoller

    aktív tag

    Sziasztok!

    Következő a storym: December elején vettem egy fehér 16GB Nexus 5-t, február vége március eleje fele meghalt mert szeretett. Nem tudtam vele telefonálni, nem volt térerő, így se net se telefon. Nem a SIM-mel volt a baj, mert kipróbáltam más telefonban is a SIM-et, ott ment. A telefon árát vissza adta a bolt.

    Szóval igények hasonlóak lennének mint a Nexus esetében, csak ne legyen LG mert abból nem kérek többet. Árban meg 124 Mátyás.

    Igazából nagyon kacsintgatok a Nokia vonal felé...csak gyengének tartom a zene lejátszóját (nekem ez fontos, sokszor hallgatok zenét telefonon), vicces h csörögni és rezegni nem tud egyszerre...meg nem tudom, hogy jelenleg az alkalmazásboltjuk mennyire van a toppon. Lumia 925 tetszik, de lassan jön ki a 930, az gondolom első kanyarban nem fog megállni 160 ezernél.
    525-ben gondolkodok, csak nem tudom, hogy ha fél-1 év múlva lemegy a 930 ára akkor el tudom e adni vállalható áron az 525öt.

    Z1 Compact is bejön, csak nem akarok még kb 20 ropit rátenni.
    Samsung még nem tud rendes telefont csinálni, HTC-vel szintén nem vagyok kibékülve. :U
    Help :O

    szerk.: Most egy Galaxy Ace 2-vel járkálok, biztosítja a napi adrenalin szintet, szóval minél hamarabb kéne az új telefon.

    [ Szerkesztve ]

    ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák