Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    Sziasztok
    Jelenleg egy Samsung Galaxy S10+ használok a legnagyobb megelégedéssel. Sosem volt Samsungom, ez az első, de nagyon megszerettem. Szép képeket csinál - nekem megfelelőt - sosem akad, könnyen párosítható a Samsung okosórámmal. Elgondolkoztam mégis a cseréjén és ebben kérném a segítségeteket. Nyilván az lenne a cél, hogy ettől gyengébb, rosszabb NE legyen a telefon, de vagyont sem akarok költeni feltétlen.
    Ahogy az ajánlót is néztem az általam kinézett telefonok (4 db) két árkategóriát képviselnek (2-2) és a 4-ből 3 megtalálható az ajánlott készülékek között.
    - Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon 865 (4G)- ha a samsungnál maradnék
    - Realme GT Snapdragon 888 (5G)

    - Realme GT Master Edition Snapdragon 778G (5G)
    - One Plus Nord CE Snapdragon 750 (5g)

    Fényképezni szoktam, de nem vagyok profi fotós, tehát nem egy divatlapba kellenek a képek, de azért legyen elfogadható mondjuk ha egy A4 méretben szeretném kinyomtatni.
    Videókat, filmeket ritkán nézek telefonról, ez nem elsődleges szempont, ellenben a kislányomat szeretem videózni, mikor bohóckodik vagy táncol, esetleg játszótéren vagyunk.
    Telefonálás a fő szempont, amire használom és böngészés. Játszani nem szoktam rajta.

    Ezek tudatában melyik telefont ajánlanátok leginkább - ha esetleg kérhetek ilyet, akkor felállítanátok egy sorrendet a megjelölt 4 készülék között?
    Samsung mivel most is az van, nagyon vonz, de ugye csak 4G, nem tudja az 5G-t, bár nem tudom, hogy ez jelenthet-e bármi hátrányt nekem az elkövetkező 2-3 évben!? :F :U
    A 2 olcsóbb kategóriás pedig nem tudom, hogy megérheti-e a jelenlegi készülékemhez viszonyítva?

    Köszönöm szépen előre is a segítő kommenteket. :R

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák