Új hozzászólás Aktív témák

  • tpeter77

    addikt

    válasz daimonion #30381 üzenetére

    szia,

    Ha a virusirtó a hack/crack progikra bejelez, az nem gond, azokat a progikat régóta használom, csak fel kell venni "fehérlistába." Nem ezzel volt a bajom. Tudtam, hogy van 3-4 progim külön kell belőni hogy ne tiltsa.
    Nem is azok okozták a bajt, azok kb 2 éve a winchesteren vannak.

    az MSE nem védett, amikor véletlenül adathalász és hasonló szép oldalakra tévedtem, amire nem is kivántam felmenni, csak az egyik link odavitt. Kaptam trójait meg még ki tudja mit...
    Már új virusirtót sem lehetett telepiteni, a régi meg nem engedte leszedni a meglévő vírusokat, valamint random különféle ablakot dobált fel a virus.
    Akkor már tudtam, hogy másnap a win7 telepítő dvd-t elő kell vegyem a szekrényből.

    Szinte mindig ugyanazokra az oldalakra járunk (feleségemmel közösen használjuk a gépet) és 2 vagy 3 évig gond nélkül elvoltam az XP-vel, aztán egy-két hónapja valami virust összeszedett a gép és azóta felraktam a Win7-est. Ezzel még most meg vagyok elégedve.

    Hogy ne járjak megint ugyanigy, szeretném elkerülni egy jó viruskereső és tűzfal kombóval.

    Kipróbáltam a NOD-ot, de lassít, és sokszor ellenőrzi főleg este a gépet, szinte félóránként tekeri a vincsit, éjjel halk tv-nézés mellett hangosan zúg a prociventi, mert ellenőriz megint ki tudja mit, amikor napokig nincs se le, se feltöltés.
    Meguntam, NOD-ot leszedtem, helyette keresnék mást.

    Erre kérek tanácsot.
    köszi.

Új hozzászólás Aktív témák