Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz ƵøŁĭ #25882 üzenetére

    F-Secure-ból van olyan megbízható forrás, ahol a V3 áraihoz hasonló szinten be lehet szerezni három gépes licencet belőle? Nem a TriProtect-re gondolok, ami három gépre telepítést enged meg, hanem olyanra, ahol egyszerre három gépen tudom használni (a védeni kívánt háromból egy számítógép garantáltan cserélve lesz egy éven belül).

    micafighter: Amúgy aki Kasperskyt ajánl itt attól mindig falnak megyek, nem tudom hogy lehet nyugodt lelkiismerettel ajánlani olyan programot, amiról köztudott, hogy súlyos hibái vannak.
    Az elmúlt 2 hónapban körbementem az ismertebb/ajánlottabb vírusirtók nagy részén, mert a Kasperskyből kezdett elegem lenni, és 7 év után nem akartam megújítani a licencet. Volt a tesztgépen BitDefender, Avast, AVG, Emsisoft, WSA, és jelenleg most ott tartok, ha nem sikerül nyomott áron F-Secure-t venni, akkor ismét 1 évre Kaspersky jön. Lehet valamiben sok hiba, ha azok olyanok, hogy együtt tudsz velük élni (részemről a KIS ilyen), és lehet valamiben egyetlen hiba, ami miatt használhatatlan lesz az egész (részemről az Avast ilyen, a médialejátszás közben mikroakadásokkal az őrületbe kergetett).

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák