Aktív témák

  • L7wy

    őstag

    válasz zed01 #5817 üzenetére

    Általában tákolmány. Egyrészt véleményem szerint napjainkban még senki sem képes 2 vagy több motort hibamentesen összedolgozni. Másrészt a hibalehetőségek száma összeadódik.

    "Az szerinted tákolmány ha az alacsony erőforrás igény párosul a több vírusirtó motor sebészi pontosságával és a DeepGuard 2 heurisztikájával?"

    Az nem lenne tákolmány, csak szerintem te sem hiszed el azt amit leírtál. 1. a Kaspersky-é sem valami nagyon kis erőforrásigényű motor, + még egy másik, csak lassabb lehet. A kis erőforrást valószínűleg valamilyen turpissággal oldottak meg, gondolom a több motor keresését mind lebutították egy bizonyos szintre, ahol még hatékonyak voltak. Ugyanúgy mint Kaspersky-t, előszeretettel használom a Bitdefendert, és az AVG-t is. A többit meg nemigen szeretem különféle okok miatt.

    "Szerintem az F-Secure Client Security még így RC verzióként is stabilabb, mint a Kaspersky véglegesként. Azt mindenesetre kimondhatjuk hogy a Kaspersky cég félkész terméket adott ki véglegesként. Tudom, mert mindkettőt használtam."

    Néhány embertől hallottam én is hogy valamiért furán viselkedik a Kaspersky ez lehet h valódi hiba, de azt is észrevettem, hogy egyes hibákat megold, ha friss az operációs rendszer.(4-5éve használom kisebb megszakításokkal a Kaspersky-t, és eddig 1x volt vele olyan hibám, ami miatt kb 2-3hétre át kellett térnem valamilyen másik AV re, azt is kijavították utána,ezért vagyok ennyire elégedett vele, míg más AV pl AVG volt hogy hibakóddal kilépett telepítésnél, akkor a Nodnak küldött vírusomat még máig sem elemezték ki, a norton annó 2005ös verziója frissítéskor megadtamagát, és többet nem is indult el...) Hogy mennyire félkész, azt ne így állapítsd meg(sőt talán ne is mond így), hanem próbáld meg új windowssal,ha akkor sem,akkor jelentsd a cégnek, és ha visszajelez, hogy valóban hibás, akkor mond, hogy találtál egy hibát benne, de akkor sem h félkész.

    A tákolmány szó is egy ilyen hasonló, mint a félkész, viszont szerintem az valamennyire megilleti az említett céget, mert nemigen dolgozott meg vele, hanem megvesz olcsóbban egy keresőmotort, és azt valami plusszal aztán eladja drágábbért.

    Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS

Aktív témák