Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz zed01 #5275 üzenetére

    A kerdeses hozaszolas a nem a VIPRE-vonatkozott hanem egy korabbi hozaszolsadban emlitet termekre. Sajnos elkovettem a hibat, hogy nem adtam pontos referenciat, ezert elnezest kerek. A kerdeses resz a windows defenderre vonatkozott es nem arra a tobb mint 3 eves tesztre volt alapozva.

    Nem vagyok en turelmetlen az av-comperatives tesztjenek publikalasi datumat megadtam, bar nem valoszinu, hogy abban benne lesz. Elvegre mar lassan 1.5 honapja erlelik az eredemenyt, a VIPRE meg csak 2 het letezik hivatalosan. Az av-test.org pedig majd kiadja amikor elkszult.

    Visszont azt akartam kihozni, hogy a fuggetlen tesztek nelkul nem kelle csapolni a kerdese termekhez. Az egyetlen tezt eredemny ami van, viszont nem erossiti meg a termek hatekonysagat a kertevokkel szemben, minodszze nem cafolja meg. Elvegre 5millo kartevobol felismert par 100at.

    Illetve azt hiszem nem is raktam bele szemelyeskedonek tunot, ha igen akkor elenzest. Elvtars. Illetve nem koveteltem sehol sem tesztet, mindoszze leszogeztem, hogy meg nincs, de meg kellene oket varni. Jo lenne ha pozitiv csalodast okozna, de nem bizok benne.

Aktív témák