Aktív témák

  • BlackSeven

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nem igazán topik téma, de nem is Outpost teljesen és csak azért ide írom mert ez a topik jobban él és többen olvassák.
    Két napja tettem fel a laptopomra az új Outpost hetest. A probléma akkor jelentkezik, amikor leteszem készenléti módba a laptopot (ami munka eszközöm is egyben és ezért szinte egész nap be van kapcsolva), akkor utána ha visszajövök a készenléti módból és bár betölt vissza az Asztal és a Gyorsindító ikonok is ott vannak a Tálcán, a kurzolom egy kétirányú nyíl lesz.

    Ettől kezdve nem tudok semmit sem csinálni. Vész kikapcsolás majd visszakapcsolás a megoldás. A következő Készenléti módig. :DDD
    Gondoltam, hogy összeakadhat talán a NOD-al? Nem volt régebben ilyen gondom velük még sosem. Leszedtem a NOD32-öt csökkentett módban, de a helyzet ezt követően sem javult meg annak ellenére, hogy már csak az Outpost volt egymagában feltelepítve. Készenléti módból visszajövet továbbra is behal a laptopom. Leszedtem az Outpostot is és vissza a NOD32, ettől kezdve megszűnt ez a számomra egyelőre teljesen érthetetlen jelenség. Ebből gondolom, hogy a tűzfal lehet a ludas ezért a hibáért.
    Ha valakinek valami ötlete vagy javaslata van a megoldásra, akkor írja be ide nekem. Köszi előre is.

    Ui.: Írtam tegnap este erről a magyar supportnak is és kíváncsian várom, hogy mi lesz a válaszuk. Ha válaszolnak majd egyáltalán.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák