Aktív témák

  • eurolac

    senior tag

    válasz B.S.&T. #41298 üzenetére

    Hali! Én avg 2011 free-t használok. Kipróbáltam amit írtál.
    Az első sor első lehetőségére kattintva nekem rögtön fogta az avg, karanténoztam, így nem jutott el az asztalomig sem! :K
    KÉP:

    A tömörített állományt le tudtam természetesen tölteni. Kicsomagoláskor az állandó védelem fogta meg rendesen. Ha jobb egérgombos vizsgálattal átvizsgáltam volna a tömörített állományt, szerintem akkor is ugyanígy jelzett volna. A héjkiterjesztéses vizsgálatnál be kell jelölni, h tömörített állományokat is vizsgáljon.
    KÉP:

    Ha neked engedi az asztalra letölteni, szerintem pipáld be ezt a lehetőséget az állandó védelem beállításánál. Szerintem ekkor van az (amennyiben be van jelölve), ha valami ráíródik a lemezedre rögtön vizsgálja és jelez rá vagy az állandó védelem vagy az ID Protection. Elvileg nem tud semmi megfertőzni.
    KÉP:

    "Kezdek kicsit elbizonytalanodni ami az AVG valós védelmét illeti."

    Nekem Nod32 4.2-es volt feltéve az avg 2011 free előtt. Nagyon szerettem a nod-ot is, meg vagyok vele elégedve a mai napig. Az avg talált utána 2 trojant.(itt azért megjegyzem, h a gyerek gépéről van szó és nem lehet tudni pontosan, h melyik védelem alatt került bele. :F Ami fontos, h megtalálta őket :K )) Természetesen mondjuk egy éves avg használat után a nod, vagy az Avast is találna utána lehet 1-2 szmötyit. Ezt csak azért írtam le, mert szerintem nincs gond az avg 2011 védelmével. A nod-ot több mint fél évig használtam, nagyon pozitívan csalódtam benne. Remélem hasonlóan fogok az avg-ben is! Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    Eurolac

Aktív témák