Aktív témák

  • 12-es csaj

    senior tag

    Itt kialakult köztem és valaki más között egy vita, a vírusok számítógépre kerülésének módjáról. Mi a véleményetek erről az egészről? Azt sejtem, hogy egyikünknek sincs teljesen igaza, de végül is most mi van?

    McKane:
    Igen, az avast! fogja a gépet. Először én se tudtam, de aztán mikor kezdtek bajok lenni az internettel, akkor néha kikapcsoltam, meg kétszer le is szedtem. Érezhetően, sőt, sokkal gyorsabb lett a gépem. Csak azért van most is fent ettől függetlenül - a megszokás hatalmán kívül - mert engem nem nagyon zavar a lassulás, meg mert úgyis leginkább netezek. A netet csak kicsit lassítja, de abban se vagyok biztos, mert mindig más a net sebessége. Azért is kérdeztem meg itt a népet pár napja erről.
    Itt látszik az avast "kiváló" felismerése: most, hogy a környezetedben AVG-t raksz fel, elkezdenek ismerkedni az emberek a vírusriasztásokkal, mint olyannal... :))

    VirusBuster: Ennyire rossz a felismerése, vagy ennyire sok mintán teszteled? Mert őrült sok mintát küldesz be nekik... :) Ez amúgy becsülendő. Nemcsak támogatod a magyar terméket, hanem igyekszel jobbá tenni azt. :)

    A másikra visszatérve: Egyébként azt nem értem, hogy ha a szakértők nem szeretik/nem használják, pl. jelen fórumban sem, akkor miért ez a (talán) leggyakrabban ajánlott ingyenes vírusirtó?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák