Aktív témák

  • TFSi

    őstag

    Sziasztok Fórumozók!

    Én sokáig használtam Virusbuster Professionalt, de legfeljebb annyit lehet róla elmondani, h jó középszer... Komolyabb fertőzésket nem volt képes megfogni (a 6.2-es verzióig használtam) Emlékszem egy olyan esetre, amikor megtalálta a vírusos mappát, de kifagyott... No comment... Sőt bármikor, ha 3 havonta feltettem helyette egy másikat volt egy-egy vírus a gépen... Az is igaz, h sok pendrive megfordult a gépemben, de jelenleg Nodot használok (4.2.64) + Mbam-t és nincsen gond. Érdemes rápillantani a virusbulletin reactive és proactive tesztjére:

    http://www.virusbtn.com/vb100/rap-index.xml

    A Norton IS-vel sem vagyok megelégedve... Nyertem egy 1 éves kódot, fel is tettem a gépre, és egy hónap múlva olyan fertőzésem lett, h az USB-t nem jelent meg a tálcán, sőt az eszközkezelő is üres volt... Pedig mindig nagyon erős védelemre állítom a progikat... Még valami a Nortonhoz, rohamosan csökken a tűzfal teljesítménye a matousec.com tesztjein... Bár ott az ESS, AVG, Panda is a béka feneke alatt van, ezekhez képest még jó is a NORTON 40%-os eredménnyel.

    Én nem mondom, hogy a Nod32 a non plus ultra, de a legtöbbször ez húzott ki a gödörből, ha komoly baj volt... Ja és jó még a GData is, csak nekem a 2010-es verziók belassították a böngészést, lehet azóta már más a helyzet. Ja és a tűzfala sem valami jó a matousec szerint, sőt egyenesen pocsék...

    [ Szerkesztve ]

    Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

Aktív témák