Aktív témák

  • regvoltrossz

    tag

    Itt, ebben a fórumban olvastam arról, hogy az egyik napon egy éves ingyenes licencet lehet kérni az a-squared Anti Malware nevű programhoz. Le is töltöttem, meg is kaptam az egy évet és azóta fenn is van a gépemen.
    Kb. két-három napja előjött egy idegesítő dolog, ami eddig nem volt.Win7-et használok és Google Chrome böngészőt. Az Anti Malware elkezdett kikapcsolni, majd visszakapcsolni. A jobb oldalon ott van ilyenkor az ikonja csak egy piros pötty van az a betű sarkában. A böngészőm pedig kiírja, hogy " A manóba valami nem sikerült..." Ez a böngészőüzenet még talán jobban idegesít, mint az, hogy pár pillanatra kikapcsol a program. Főleg ha egy hosszabb hozzászólást ír az ember valamelyik fórumba és egyszercsak "manózik" a chrome :W .
    Eltartott egy ideig, mire rájöttem, hogy ilyenkor az adatbázisát frissíti. Naponta többször is, nagyjából egy-másfél óránként ami mondjuk nem is lenne baj. De miért csak két-három napja csinálja ezt és a böngészőm a manózást, amikor eddig észre sem vettem az ilyesmit? Szépen elvolt a háttérben az ilyen műveleteivel eddig.

    Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Aktív témák