Aktív témák

  • etele34

    tag

    válasz ludla #20018 üzenetére

    Konfigurálása nagyon tetszik, egy elég jól be állítható IS.
    Attól függ, hogy mihez képest. Én úgy gondolom, ha KIS számtalan beállítási lehetőségéhez képest nézem ezt a Pandát akkor és csak a KIS-hez képest! akkor kijelenthetem, hogy nulla a beállítási lehetőség. Egyébként a Pandát saját magához mérve nem rossz természetesen, és vannak beállítási/konfigurálási lehetőségek de nem valami hű de sok. Nálam a gépemen kábé négy órát volt aztán ennyi.
    Tűzfala a Comodo Leak Test futtatásakor - nem automatikus módban volt! - a maximális 340 pontból el is ért vagy tízet. 10/340! KIS tűzfala ugyan erre a tesztre 290/340. KIS már a CLT fájl letöltéskor is kétszer rákérdezett. Azért van némi különbség.
    Másik fórumon régebben betettek egy oldalt ahol 25-ös csoportokba vannak csoportosítva és naponta frissítve olyan fájlok amik valódi vírusokat tartalmaznak és lehet velük feszegetni a vírusirtóink felső tudás határát. Én az első 4x25-öt (100) próbáltam. KIS mindet fogta, pontosabban mindössze négyet engedett a százból egyáltalán le is tölteni - többit azonnal blokkolta és hatástalanította - :) de a futtatáskor már azt a négyet is blokkolta és kivégezte. Ki lehet számolni ez milyen arányú eredmény. Panda ugyanezekre nem tudom mennyit hozott volna, mert az első 25-ből amikor már a hatodikat engedte letölteni és futtatni is akkor abbahagytam. Ez meggyőzött.
    Ettől függetlenül mindenki azt és olyan AV-t használ ami neki megfelelő én csak a véleményemet írtam le.

    " Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

Aktív témák