Aktív témák

  • etele34

    tag

    válasz Szellem. #16422 üzenetére

    Szia!
    Én sem gondoltam, hogy két hónap után elválnak útjaink, pedig megvettem - nagy örömmel - egy egy éves NIS2009 előfizetést. Van amikor kiderül valamiről, hogy mégsem volt igazán jó döntés és van olyan is amikor vannak veszteségek. (pénz vonzati)
    Egy másik fórumban éppen az előbb írtam le részletesen is az okát, hogy miért. Bár ez megtörténhet másik antivírus használata mellett is de az igazsághoz hozzá tartozk az is, hogy eddig az évek során ha bajba kerültem (nem sokszor volt ilyen akkor mindig a Kaspersky sgített ki. Nem régen adódott egy kihagyhatatlan ajánlat KIS ügyben és nem akartam lemaradni róla.
    Nos és akkor itt van a csepp a pohárban ami megerősítette a döntésemet. Beidézem:
    A NIS2009 egy, a nejem kolléga nőjétől kapott email-ben jövő csatolt fájl megynyitásakor semmit sem jelezve szépen felengedte települni a két trójait és a vonzatait. Mit sem tudtunk a dologról és csak akkor derült ki, hogy egy fertőzött fájlt nyitottunk meg és néztünk végig - benne a csodás virágkarnevál képeivel és a panda macik képeivel -, amikor a nejem másik kolléga nőjének a fia telefonált még aznap este, hogy nála a Kaspersky azonnal letiltotta ezt a csatolmányt és nehogy megnyissuk. Elküldte elemzésre a Kaspersky Laborba is. Későn jött sajnos a figyelmeztettése. NIS után a Kaspersky tudta csak leszedni, ugyanis próbálkoztam a NOD-al is, az AVAST!-al is és az AVIRA-val is de nem jelezték a kártevőket. Még az online scannerek sem jelezték, hogy lenne valami a gépen.

    [ Szerkesztve ]

    " Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

Aktív témák