Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz Krisztianby #5479 üzenetére

    Ha elszant vagy es vegigcsinalod, hajra! Megmondom oszinten, az elso hsz-edben nem hangzott jol h orultel h nem kell matekot tanulnod, de vegulis mar megbantad, es ugy latom a cel motivalni fog elegge. Barhol elakadsz, gyere ide kerdezni. Azert ne temakorrel h magyarazzuk el, bar akkor is kaphatsz linkret ra, de konkret problemaval biztos lesz rovid ido alatt valasz.
    Esetleg ha a kinezett szak tananyaga megvan, akkor bonthatod azt vissza [wikipedia eleg sok fogalmat tartalmaz] amig ismert reszhez nem jutsz. Visszafele meg mar guglizassal reszletesebb magyarazatot keresni [a wiki egy lexikon: sokszor tenyleg csak adathalmaz-gyujtemeny a definicion kivul]. Hozzateszem, ez a modszer nem feltetlen valik be mindenkinek... de celiranyosabb. Peldaul ha nem nagyon van folytonos matek, az azert ritkabban hasznalt algo-ra, akkor kimaradhat egy resze. Vagy a geometria is 'attol fugg'.
    Amugy a gimis gyerekem egy hazifeladat-segito oldalra jart [valaszolgatni leginkabb], az annyival lehet jobb hogy nem me'rik el a szintet, hogy mit kell magyarazathoz hasznalni... en mar kaptam vissza nem egy esetben hoy jo hogy nem vagyok tanar, nem jol ertheto... jo foleg a gyerkoceimtol, de volt mas pelda is.

Új hozzászólás Aktív témák