Új hozzászólás Aktív témák

  • vgyuri

    őstag

    válasz sh4d0w #17141 üzenetére

    Disztró disztójával még nincs bajom, csak ha még abból is készül újabb verzió, akkor lassabban érhet el hozzá egy frissítés, vagy saját disztrót csinálnak belőle (Chakra), vagy abbahagyják a fejlesztését.

    Nemrég kezdtem a Linux-szal ismerkedni, Gentoo állítólag nem túl felhasználóbarát, ezért gondoltam a Sabayon-ra. Dehogy baj, hogy ennyi féle disztró van, csak számomra kb 10 féle is megfelelne, és még nincs elég információm a döntéshez, igyekszem sokat olvasni a témáról. Ami biztos, hogy pl. a Deluge-ból a 1.5 éves verziója nekem réginek tűnik. LMDE-nek a kernele naponta többször is bepánikol, Sabayon-on nem volt ilyen gondom.

    A jobb gépemre VirtualBox-ban ugyanolyan környezetre (2 mag, 1 gb ram) 8 féle disztrót is felraktam, frissítettem, Firefox-ban Peacekeeper tesztet lefuttattam, LMDE-n 100 ponttal több jött ki a többinél, ezért gondoltam, hogy gyorsabb mint a többi. :)

    #17142 kiskaktusz: Köszönöm, ezeket is meg fogom nézni, bár ha mind Debian alapú, akkor a frissebb Deluge nem biztos hogy lesz alapból hozzájuk.

Új hozzászólás Aktív témák