Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Chaser #15450 üzenetére

    Köszönöm a tippet, ez jónak tűnik! Itt van 1500 Lumenes kör és négyszög is. Mondjuk még az 1700-ason is elgondolkozom, ez az 5-6 ezer pont az a határ ami még belefér, ha jó. Van különbség a kettő között fényszórásban szerintetek vagy csak a dizájn miatt érdekes(kör vs szögletes)? Ha jól látom semmivel nem bonyolultabb a szerelése, mint egy ufó lámpáé (a műanyag tartót felfúrom, a két vezetéket meg összekötöm és csá).

    Lehet butaság amit kérdezek, mert 1500 lumen az 1500 lumen, de ez a falon kívüli led panel ugyanakkora fényt ad, mint a sima körte alakú? Ezen vajon nincs erősebb fátyol vagy ez a lumen érték a mindenképpen környezetnek átadó értéket jelöli, netán panelek esetén ez máshogy megy? Csak azért kérdezem, mert amiket nézek most videókat nem ilyen célra használják amire én szeretném, hogy csillárt helyettesíteni vele de lehet ezek csak 420-asok vagy 480asok. (itt is 24W-osokat mutogatnak de nem túl meggyőző a fényerejük.)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák