Aktív témák

  • Gicz

    addikt

    válasz pjen #27610 üzenetére

    na látjátok ez a baj itthon: egy számtech fórumon megjegyzést teszek egy 14 éves oprendszerre, és 4-5 hozzászólás alatt a közmunkabérig, meg a munkanélküli segélyig jutottunk.

    ha valakinek fontos fontos a számítógép, és a régit 10 éve vette, akkor 120 hónap alatt 500 FT-ot eltett volna havonta, hogy 10 év után vehessen használtan egy jó gépet újra. (fél doboz cigi, sokan ebben mérik, bár én nem cigizek)

    svgyula: mekkora erőfeszítés? nem akartam személyeskedni,de ti kezdtétek... most vettem egy pana plazmát 270 ezerért. mindezt hogyan? egyedül szedtem rá össze a pénzt, egyetemre járok nappalin (villamosmérnökire, nem büfészakra), mellette dolgozom. a minimálbért túl is teljesítem 20 ezerrel az ösztöndíj és egyetem melletti munkával. és nem megyek el hétvégén bulizni, nem dohányzom, nem játékgépezem (sokan nem is tudják mennyit isznak/szívnak el egy év alatt, aztán meg panaszkodnak hogy nincs pénzük, ettől tudok rohadt ideges lenni)

    vagy ott van egy szaktársam. panelba lakik, szüleivel, öccsével. hitel a házon. sírhatna ő is hogy jaj de szar nekünk. ehelyett vett egy kocsit hitelre, amivel dolgozik, mellette tanít a volt középiskolánkban Cisco Academy-t (velem együtt)

    és fizeti a kocsija részleteit, a biztosítást, telefonszámláját, kajáját mindent, mellette kirándul sokat kocsival, és most akar ő is plazmát venni 200-ért. pedíg sírhatott volna hogy milyen szar neki.

    biztos tényleg vannak emberek rossz ehlyzetben, de az én környezetemben akiket ismerek, azok vannak olyan helyzetben, akik sírnak, de nem tesznek ellene

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák